Gezocht: nieuwe examinatoren en docentopleiders

Vanwege de groei in het aantal examens zijn wij op zoek naar nieuwe examinatoren. Het gaat om de programma’s Werken in de schoonmaak, Werken in de keuken, Werken in de winkel, Werken in de logistiek, Werken in het schildersbedrijf en Werken in de metaal.

Wij zijn op zoek naar vakmensen die ook ervaring hebben in het PrO en VSO.
Een van de huidige examinatoren is Jan Lommers. “Als examinator heb je vooral echte betrokkenheid nodig bij deze jongeren. Zonder bevlogenheid kun je dit niet doen. Als examinator verricht je heel zinvol en waardevol werk. Deze jongeren verdienen ondersteuning om hun weg te vinden naar werk en naar volwassenheid.
In de afgelopen examenperiode heb ik gezien dat deze jongeren een grote bereidheid hebben om te leren.”

Naast examinatoren zijn wij ook op zoek naar docentopleiders die docententrainingen willen verzorgen. U kunt zich opgeven voor alle trainingen, maar specifiek zoeken wij opleiders voor de volgende docententrainingen Werken in de winkel en Werken in de bakkerij.

Heeft u interesse om actief te zijn als examinator of docentopleider? Vul dan onderstaand formulier in. Wij maken vervolgens een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.