Docententraining Werken in de winkel

De uitvoeringsdatum van deze training is nog niet bekend. Als u uw gegevens invult in het inschrijfformulier onderaan deze pagina, dan maakt u uw belangstelling voor deze training kenbaar en houden we u vrijblijvend op de hoogte.

Datum: najaar 2024
Prijs: € 275,-
Max. aantal deelnemers: 8
Locatie: Arnhem
Trainer: Edwin Bruil

Doelgroep

De training is voor docenten die op hun school willen starten met een opleidingsprogramma ‘Werken in de winkel’ en hun leerlingen willen opleiden voor het certificaat SVA1 en SVA2.

Inhoud

Bij de docententrainingen staan de vakspecifieke vaardigheden centraal. We bespreken de proeven van vaardigheid die aangeboden worden. Hierbij leert u bijvoorbeeld over:

  • De handel
  • Artikelpresentatie
  • Goederenontvangst en opslag
  • Assortiment en de klant
  • Schoonmaak en milieuvriendelijk werken

Voorwaarden voor toetsing

Voor examinering in het SVA certificeringstraject is het voorwaarde dat de leerlingen zijn geschoold door een docent/assistent die kan werken met het certificeringsboek ‘Werken in de winkel SVA 1 en 2 en weet van de richtlijnen voor certificering SVA.

 

NB Tenzij anders vermeld gelden voor de deelname aan de trainingen geen aanvullende eisen ten aanzien van vooropleiding of ervaring en bedraagt de studiebelasting uitsluitend het vermelde aantal contacturen.

Inschrijven