Van oud naar nieuw

De jaarwisseling komt eraan. 2018 was een uitdagend jaar voor KPC Groep en SVA. Een jaar waarin nieuwe veelbelovende ontwikkelingen zijn ingezet. Zoals de verbinding van teacher leaders aan KPC Groep. Innovatieve docenten die hun expertises en praktijkervaringen graag ook buiten hun eigen schoolcontext delen met het veld.

Ook het SVA team telt nieuwe gezichten. Hieronder vindt u de contactgegevens van de projectleider en alle sectorcoördinatoren:

Tom Koot, sectorcoördinator techniek
Naast projectleider SVA is Tom sectorcoördinator techniek. Zijn focus ligt o.a. bij de landelijke ontwikkelingen, verbreding van SVA naar andere dienstverlening (nieuwe Nederlanders, gevangeniswezen). Daarnaast richt hij zich op pre-schoolinspecties in VSO en PrO en teamontwikkeling.
06-53818140; t.koot@kpcgroep.nl

Mandy Ankersmit, sectorcoördinator economie & handel
De focus van Mandy binnen SVA ligt met name bij het ontwikkelen van nieuwe certificeringstrajecten.
06-53541094; m.ankersmit@kpcgroep.nl

Ton Bruining, sectorcoördinator zorg & welzijn
Naast het werk binnen SVA houdt Ton zich bezig met advisering binnen het onderwijs op verschillende onderwerpen zoals innovatie, leiderschap en professionalisering.
06-53221513; t.bruining@kpcgroep.nl

Rene Vrieling, sectorcoördinator groen
Naast de sector groen heeft Rene veel kennis over verschillende brancheorganisaties die veel voor SVA (kunnen) betekenen.
06-57311370; r.vrieling@kpcgroep.nl